DİN BİLGESİ GÖR-BİL OYUNU | Bütün Sınıf Seviyeleri

Nasıl Hazırlanır: Oyun alt tabanını büyük bir ebatta (A3 tavsiyemizdir) çıktı alın. Soru kartlarını birer sayfa halinde, mümkünse mutlaka renkli olara

Nasıl Hazırlanır: Oyun alt tabanını büyük bir ebatta (A3 tavsiyemizdir) çıktı alın. Soru kartlarını birer sayfa halinde, mümkünse mutlaka renkli olarak ve eşit boyutlarda çıktı alarak yuvarlaklar halinde kesin. seçilecek kart 1. kur ve soru kartı 1. kuru 1-A ile namaz, 2-F ile ramazan örnekleri gibi sırasıyla eşleştiriniz. Renkleri ve harfleri yardım amaçlı kullanabilirsiniz.

Nasıl Oynanır: Oyuna ister birer rakip, ister gruplar halinde başlayabilirsiniz. En fazla 4 grupla oynanmasını tavsiye ediyoruz. Grup üyeleri sırasıyla birer soru seçerek arkasında yer alan konudan hareketle alt tabanda o sayı ve harfin kesiştiği yere bakar. Soruyu anlamaya çalışarak cevaplandırır. Öğretmen veya oyunu yöneten bir görevli cevap anahtarından kontrol ederek kişiye elindeki sayı kadar puan verir. Cevabı bulamazsa puanının yarısını bağışlayarak ipucu kağıdından ipucu ister. İndirmek için sayfa sonundaki butona tıklayın.

yazdırılabilir oyun, dini oyun



0

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

blogger
© Din Bilgesi Materyalleri
Merve ve Abdullah Hoca İnançla üretiyorlar