Açık Uçlu Sorularla Sınava Hazırlanalım | 8. Sınıf

Sene boyunca öğrencilerimizin olumlu ve olumsuz davranışları üzerine konuşur, bilhassa öğretmenler odasında olumsuz davranışlar sergileyen öğrencileri

kopya çekme, lgs genel tekrar, yazılıya hazırlık


Sene boyunca öğrencilerimizin olumlu ve olumsuz davranışları üzerine konuşur, bilhassa öğretmenler odasında olumsuz davranışlar sergileyen öğrencilerimiz için üzüntü ve temennilerimizi ifade ederiz. Oysa ki hem ailede hem de okulda öğrencilerin not denilince akıllarına gelen en net kelime yazılılardır.
Yazılılarda kopyaya yönelmelerinin sebeplerinden birisi de sınavların son derece kritik önemde ve tek gerçek olarak gösterilmesi ve öğretilmesidir.
Hatta çoğu öğretmen anlattığı konuların, yaptığı uygulama etkinliklerinin önünde veya ardında öğrencilerinden "Sınavda çıkacak mı?" cümlesini duyarlar. Tüm bunların yanında onların bilişsel gelişimleri ve kazanımların gerçekten alınıp alınmadığını test değil de klasik usülle ve ezberlenmemiş kişisel cevaplarla alabileceğimiz 25 soruluk bir LGS tekrar etkinliği hazırladık. Bu etkinlikte gayemiz çocuklarımızın kendi cümlelerini kurmalarına destek sağlamaktır. Bu etkinliği ders esnasında yazılıdan bir ders önce yapabilirsiniz. Herkese sınavda ve hayatta başarılar dileriz. İçeriği üretmemize ilham olan Okur Yorum Youtube Sayfası'na teşekkür ederiz.

 Etkinliğimiz 3 saniye içerisinde açılacaktır.

0

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

blogger
© Din Bilgesi Materyalleri
Merve ve Abdullah Hoca İnançla üretiyorlar